Coutainville La Plage

Zondag 26 augustus e.k. ben ik, zo rond de klok van 7 ’s ochtends, fotomodel van dienst voor een ‘fresh out of bed’-project. De spelregels: het model komt recht uit bed, heeft nog geen koffie gehad en (in geval van de dames) make-up is a big no no, de fotograaf werkt analoog & met natuurlijk licht. Kortom: karakterkoppen op hun slechts. Ik oefende vanmorgen alvast es. Dat komt goed.

Deze voormiddag poogde ik voor het eerst te schrijven aan het nieuwe Dickinson-project. Daar kwam weinig tot niks van in huis wegens teveel storende prikkels in de vorm van vrouw & zonen die een gezelschapsspel speelden/kweelden. Van miserie maar boodschappen gaan doen voor de komende dagen; dat leverde een uurtje relatieve – het was schijtedruk bij E. Lerclerc – rust op.

In de late namiddag reden we, een dag vroeger dan gepland, weer richting Coutainville. De oesters & andere zeevruchten lonkten net iets te hard. Bovendien wilden vrouw & zonen nog es naar het strand & het water in. Ik vergat mijn zwemshort & heb dus maar wat zitten bakken in jeans & bloot bovenlijf terwijl ik mijn teksten voor de voorronde van het BK Poetry Slam nog een paar keer opdreunde & verder las in deel 1 van de verzamelde poëzie van Chlebnikov.

Daarna, op het stadsfestivalletje Coutainville La Plage, nog een optreden van Strange O’Clock (blues & steel guitar meets het kind van melissa etheridge & anouk) meegepikt.

Ondertussen terug in het vakantiehuis (met de laptop in de tuin) & de rest van het gezin naar bed.
Rust.
En koelte.
Want ook hier gaat de temperatuur al dagen ver boven de 30°C.

Advertenties